Paris

Outfit fra Paris

Sweater & Other Stories // Kjole Zara // Sneakers Adidas // Taske Gucci

Et outfit fra vores tur til Paris, hvor min kæreste har været yderst flittig til at tage billeder af mig dagen lang. Tror han synes det var en smule trættende til sidst, men det må han lige bære over med. Både den blomstrede kjole og den lyserøde sweater købte jeg, da vi var afsted. Jeg synes de passer super fint sammen – måske en anelse mere piget end, hvad jeg ellers ifører mig, men de kan heldigvis styles mere råt, hvis man nu vil have det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris