Flower dress

Sunshine Yellow

Så er der endnu et indlæg med en af sæsonens trends, og denne gang er det farven gul. Gul er ikke til at komme uden om denne sæson, og kan man andet end blive glad af farven? Jeg er i hvert fald ret fan, og synes at gul er perfekt til sommer, når man får en lille sommerglød. Har I nogle favoritter i collagen? Min er helt klart kjolen fra Bik Bok. 

Hvis du ikke er klar på et helt gult outfit, kan du nøjes med at få nogle enkelte items ind i din garderobe, og kombinere med blandt andet denim, som er virkelig flot til gul. Jeg har lidt en plan om at hoppe i gul fra top til tå til en af de kommende påskefrokoster, men det kræver, at jeg skal have bare ben …. Jeg må se vejret an.

Jeg tænker at gøre det til en fast ting her på bloggen, at der hver uge kommer et indlæg med en af sæsonens trends. Hvad tænker I om det?

Jil Sander // Gucci // Bottega Veneta // Acne

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flower dress