Leo Day

Gestuz

I sidste uge var min veninde Anne Charlotte fra IN og jeg ude til pressedage, hvor vi blandt andet var forbi Gestuz’ showroom for at se deres nye vældig, vældig fine AW17 kollektion. Hold nu op, hvor er der mange pæne styles! Hele kollektionen er fyldt med flotte print og mønstre, masser af farver, flotte silhuetter og et miks af materialer på kryds og tværs. Jeg er vild med den, og kunne have det hele i min garderobe!

Jeg er helt vild med de hvide støvler – de fungerer både til bare den og lange bukser, og jeg har så mange outfits i mit hoved, hvor de ville være flotte til!

To af mine favoritter fra kollektionen – blå strik og blomstrede bukser. Der kommer også andre styles i det fine blomstermønster.

De her lakstøvler må også gerne bo på mine fødder til efteråret ?

Et lille sneak peek på lidt flere af de fine styles i rød leopard, lak og læder. Lige som jeg kan lide det.

Jeg har også helt pjattet med denne her faux fur, der gerne må holde mig varm til vinter, og så er den lidt sjovere end en helt almindelig sort vinterfrakke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo Day