Saint Tropez VIP-åbningsevent

Orange stripes

Bluse Just Female // Kimono Zara // Jeans Monki // Loafers Notabene

Hej piger! En lille hurtig update og et outfit fra forleden. Synes selv det er vældig fint, og er vild med kombinationen af lyseblå og orange. I dag har jeg sidste arbejdsdag på Benjamin Media – og det er meget trist. Tror ikke helt det er gået op for mig endnu. Heldigvis skal jeg starte et nyt sted på mandag, hvilket jeg glæder mig meget til, men i dag skal jeg bare nyde det sidste.

#nouwoutfit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saint Tropez VIP-åbningsevent