Farverige sommerkjoler

Community Fashion Editor

Endelig kan jeg afsløre min nye stilling som Community Fashion Editor hos det danske smykkefirma Hvisk. I går havde jeg sidste dag på Benjamin, hvilket selvfølgelig var rigtig trist, og jeg kommer til at savne mine kollegaer helt vildt, men jeg glæder mig meget til at starte hos Hvisk på mandag, og komme i gang med noget helt nyt. Det er en ny stilling, som vi i samarbejde skal forme og finde ud af, hvad skal indeholde – én ting er dog helt sikkert, jeg kommer til at lave masser af mode!

Det startede for 1,5 måneds tid siden, hvor Hvisk lavede et interview med mig, der skulle sendes ud til hele deres stylist community. Efterfølgende tog de fat i mig igen – nu med tilbuddet om en fuldtidsstilling hos dem, eller i hvert fald en samtale, hvor jeg kunne høre nærmere. Egentlig havde jeg ingen planer om at forlade Benjamin, men jeg var alligevel en anelse for nysgerrig til at sige nej. Efter anden samtale var jeg slet ikke i tvivl, og håbede selvfølgelig på at få jobbet. De forskellige arbejdsopgaver er som skabt til mig, og det tiltaler mig helt vildt, at jeg selv skal være med til at forme min egen stilling.

Nu skal jeg bare slappe af i weekenden, så jeg er klar og frisk til mandag morgen. Snakkede med kontoret i torsdags, og der skulle allerede være en del arbejde til mig ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverige sommerkjoler