Ternet dug

YouTube

Hej piger!

Jeg har aldrig fået vist jer de videoer, jeg har lavet for Frederiksberg Centret. Da jeg arbejdede som stylist og modeskribent på Benjamin Media, sad jeg i vores Creative afdeling, hvor jeg, som en sjov ekstrating ved jobbet, også lavede de her YouTube videoer. Det startede egentlig med, at jeg bare skulle være “testperson”, men så fungerede det rigtig godt, så vi fortsatte, og det har været møg sjovt.

Tænkte at jeg ville begynde at dele dem med jer – så I også kan opleve lidt af mig, og det hele ikke bare bliver outfit posts. Jeg laver det jo desværre ikke mere, men jeg vil vise jer nogle af dem, som vi har lavet. Vi starter med denne, som vi filmede under modeugen i København i februar.

Hvis I ikke kan vente til jeg poster flere – så se mere lige her

God aften 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ternet dug