Fashion talk

Outfit in Stockholm

Blazer, bukser & kjole Zara // Loafers Notabene // Taske Gucci // Øreringe Hvisk Fashion (coming in August)

Flere af jer har spurgt ind til mit hvide sæt, som jeg havde på under Dior eventet i Stockholm, så tænkte at jeg lige ville smide et indlæg op.

Vi fik at vide to dage før, at vi skulle have ensfarvede outfits på, og meget gerne i nogle dæmpede farver. Som I ved er jeg altid meget farverig og gerne i mønstre fra top til tå, så jeg fik en smule sved på panden, da jeg i lørdags skulle ind på Strøget på jagt efter et ensfarvet sæt.

Heldigvis fandt jeg dette fine sæt i Zara, der selvfølgelig var fuldstændig proppet med folk i lørdags, så jeg måtte først stå i kø en halv time til prøverummet og derefter til kassen. Men heldigvis fandt jeg det hele i samme butik, så jeg ikke skulle lede videre andre steder.

Jeg skal nok få lavet et indlæg en af dagene med flere billeder fra eventet! Stay tuned!

#nouwoutfit

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion talk