mønstermiks

Nelly wishes

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here /6. Here / 7. Here / 8. Here / 9. Here

Hold op et møgvejr i dag .. Når det desværre ikke er vejr til at være udenfor, har jeg istedet været på Nelly.com og fundet nogle lækkerier til jer (og mig). Mine favoritter er nr. 1 og nr. 6, og de kunne se virkelig fine ud sammen. Den gule badedragt er også vældig fin, og tænker at den ville være perfekt som bodystocking til et par Levi’s denim shorts. Hvilke er jeres favoritter?

///

The wheater is so boring today, so I have been looking around at Nelly.com and have found some really great items for you (and me). My favourites are 1 and 6, which I would love to wear together. And the yellow swimsuit could be great with a pair of denim shorts. Which are your favourites?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mønstermiks