Pink and denim

Mig og min sommer

Søde Alberte fra bloggen Whitteheart har spurgt indtil mine planer for sommeren, og hvilke items jeg godt kunne tænke mig at pakke med i kufferten. I kan læse det lige her, men jeg synes, at I skulle hoppe en tur forbi Albertes blog eller Insta, for de er super fine og bestemt et besøg værd, hvis i spørger mig!

Hvad skal du denne sommer?

Til sommer håber jeg, at mig og min kæreste skal sydpå, men vi har ikke planlagt noget endnu. Tror lidt vi tager det som det kommer, og hvis vejret er godt herhjemme er det også meget hyggeligt at blive i Danmark. Jeg har heldigvis en tur til Cali og Thailand i sigte, så måske jeg burde spare pengene. Og så skal jeg med nogle veninder i sommerhus i Hornbæk en weekend. Dét glæder jeg mig til!

Hvad er din yndlings sommer-destination?
Jeg er pjattet med Sydfrankrig, hvor jeg er kommet rigtig meget hele mit liv. Men det er udelukket denne sommer, da min kæreste siger, at vi skal et sted hen, hvor jeg ikke har været. Typisk ham, haha.

Hvad skal du læse denne sommer?
Hver gang jeg rejser, har jeg en god krimi eller to med mig. Det er et must, når jeg ligger ved stranden eller poolen dagen lang. Jeg mangler lidt noget inspiration ? så hvis I har nogle gode krimier i ærmet, må I meget gerne sige til.

Hvad ser du allermest frem til, denne sommer?
Til der kommer sol! Jeg er så meget et sommermenneske, og elsker alt ved sommeren. Glæder mig til at det ikke er nødvendigt at at have masser af lag på, men bare shorts og t-shirt, og til at få en god brun farve ? så er man altså bare lidt pænere.

Marni sandaler // P20 Solcream // Missoni bikini // Stella Mccartney solbriller // Loewe taske

////

Sweet Alberte from Whitteheart have asked me about my plans for summer, and what to pack in the suitcase. You can read the interview right here, but I definitely think you should visit Alberte’s blog or Instagram, where you find a lot of great stuff.

What are your plans this summer?

Hopefully, me and my boyfriend are going to South Europe, but we haven’t decided anything yet. If the weather is great here in Denmark, it’s totally fine to just stay home and enjoy the summer with friends and family. I have to vacations coming up in September and March, so maybe I should just save the money and stay home.

What is your favourite summer destination?

I’m crazy about South of France, but my boyfriend doesn’t want to go there this year, since I’ve been there so many times through the years.

What are you going to read this summer?

Every time I go on vacation it’s a must that I got one or two books with me when lying by the pool or the beach all day. I’m very much into crimes, so if you have any suggestions, let me know.

What do you look forward to this summer?

Sun, sun, sun! I’m a summer person and love everything about the summer. I love wearing shirts and skirts with bare legs, and I can’t wait to get a nice tan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink and denim