Nelly wishes

Pink and denim

Top Gina Tricot // Jeans Monki // Sko Zara // Solbriller RayBan

Hej ladies.

Så får i endnu et outfit fra mig iført lyserød flæse top, jeans og hvide, spidse sko. Min Monki jeans er virkelig nogle af de bedste jeans, jeg nogensinde har haft. De har en god pasform, vask og snit – og så passer de til ALT! Stylen hedder ‘kimomo’, hvis nogle af jer skulle være interesseret, men husk at købe en størrelse eller to mindre. De giver jeg virkelig meget. Det første par jeg købte er en str. 27, og de har givet sig sindsyg meget, så nu har jeg købt disse i stedet i en str. 25, og de har allerede givet sig en smule, så de passer perfekt nu.

I dag skal jeg bare hygge mig herhjemme. Føler jeg er ved at blive syg, selvom jeg helst ikke gør mig sygdom, men det er virkelig rart med endnu en fridag, Jeg har købt ind til at lave masser af friskpresset juice og smoothies i dag, som forhåbentlig kan holde sygdommen lidt på afstand. Jeg krydser fingre!

///

Hi ladies.

Another outfit from me in a pink top, jeans and white shoes. These jeans from Monki are the best pair of jeans I’ve ever had. They wash and fit is so great – and they go with every other clothes in my closet. The style is ‘kimomo’ if anyone should be interested, but remember to buy them a little big smaller than usual because they expand a bit.

Today I’m just chilling at home. I’m beginning to feel a bit sick the last couple of days, so it’s great to have a day off. I just went to the grocery to buy all kind of vegetables to make juices with, so hopefully, that will help a bit.

#nouwoutfit

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly wishes