Boozt summer sale

Yellow vibes

Dress Gina Tricot here // Shoes Forever21 (similiar here )

Jeg er hoppet i påskekjolen, som min kæreste og familie kaldte den, men jeg synes nu, at det er en meget fin sommerkjole, der passer perfekt til mine lyseblå sko. I går havde jeg en dag, hvor jeg var rundt til møder hele dagen inde i byen bl.a. hos forskellige PR-bureauer. Jeg elsker at tage rundt og kigge på nye kollektioner, se den kommende sæsons trends og få snakket med folk. Det er i hvert fald en rigtig god måde at holde sine kontakter ved lige på, og så er det altid mega hyggeligt!

I dag har jeg også et par møder inde i byen, og så skal jeg hjem til min storebror i aften med en masser venner. Han har lige købt lejlighed, som jeg glæder mig til at se!

I må have en skøn dag!

///

I’m wearing my new Easter dress – as my boyfriend and family call it. I think it’s more just a pretty summer dress, which fits perfectly with my blue shoes. Yesterday I had meetings all day with PR agencies. I love to look at the new collections and next season’s trends and just get a chance to talk with people. It’s a really good way to maintain your contacts, and it’s always so cosy

Today I also have a couple of meetings, and then I’m going to visit my brother later with a lot of friends. He just bought a new apartment, so looking forward to seeing it.

Have a great day!.

4 kommentarer

 • Min er en 38, og den er ret normal, men kan godt lide, at en er en smule oversize fremfor at være for lille ☺️☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min er en 38, og den er ret normal, men kan godt lide, at en er en smule oversize fremfor at være for lille ☺️☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvilken str er din fine kjole? Er den normal i pasform?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvilken str er din fine kjole? Er den normal i pasform?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boozt summer sale