Monday

Contrasting colour combo

Top Gina Tricot (here ) // Skirt M Missoni // Earrings H&M // Bracelet Anni Lu

Nu bliver i fodret med endnu et outfit – og denne gang har jeg mikset kontrasterne gul og lilla. Umiddelbart er det ikke to farver, som man normalt ville kombinere, da de netop er modstridende, og jeg havde faktisk en smule svært ved at finde ud af, hvad jeg skulle tage på til nederdelen, hvis det ikke bare skulle være en hvid t-shirt. Men da både top og nederdel har de samme farver i hvert sit mønster, synes jeg, at det fungerer super fint. Hvis toppen kun havde været gul og nederdelen kun havde været lilla, tror jeg ikke, at det havde fungeret ligeså godt!

I dag har jeg haft to meget spændende møder, hvor der er blevet snakket fremtidsplaner. Hele mit selvstændige liv er jo stadig meget nyt, så det er virkelig godt både med sparrings- og businesspartnere. Jeg skal nok fortælle nærmere senere, når det er lidt mere på plads.

///

Another outfit from me to you! This time I’ve mixed the two contrasting colours – purple and yellow, and it’s not that often that you combine these two colours because they are opposite of each other. Actually, I had a little trouble finding out what to wear with this beautiful skirt if it should not be just a white t-shirt. But since both the top and skirt has the same colours in a pattern, I think they’re a pretty good match. If the top only had been yellow and the skirt purple, it would not have been working just as well.

Today I had two quite interesting meetings, where we discussed plans for the future. All this is still so new to me, so it’s a big help to have people to discuss business with

#nouwoutfit

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday