Shop my wardrobe on sale

Thursday’s look

Knit Just Female // Skirt Just Female // Shoes Forever21 // Sunglasses Céline // Jewellery Anni Lu & Marie Black

En hurtigt update med dagens outfit – og oveni købet iført sort, hvilket er lidt sjældent efterhånden. Jeg startede min formiddag hos Gestuz til kaffe, hvilket altid er skide hyggeligt! Derefter var jeg invitereret til et tasting event af Gló. En ny økologisk restaurant, der åbner i Magasin d. 29. juni. Vi fik en masse små forskellige retter for at få et indblik i, hvordan det kommer til at være, og det var virkelig lækkert. Dér skal jeg i hvert fald hen igen, og det skulle i også gøre, hvis i vil smage de lækre retter!

Derudover er jeg i fuld sving med at få svaret på alle de spørgsmål i har skrevet til min Q&A , så den kommer op en af dagene. I kan selvfølgelig stadig nå at spørge endnu, hvis der er noget, som i gerne vil vide.

///

A quick update with today’s look – and I’m wearing black for once. I started my day in Gestuz’s showroom for coffee, which is always so chill. For lunch, I was invited by Gló to a tasting event. Gló is a new organic restaurant in Magasin, which will open June 29th. We tasted a lot of different dishes, to get an insight in the menu, and it was so good. I’m definitely going to eat there in the future, and I think you should do the same if you want to taste all their delicious dishes.

Besides that, I’m working on getting my Q&A answers ready for you. I will probably upload it in a few days, so stay tuned – but you are still more than welcome to ask questions if you want to know something!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop my wardrobe on sale