Don't worry

New denim jacket

Vintage jacket Levi’s (similar here) / Skirt Gestuz (here) / Sandals & Other Stories (similar here) / Sunglasses Ray-Ban (here) / Watch Rolex

Hej piger.

Håber i nyder søndagen? Jeg har været tidligt oppe for at tage på loppemarked i Charlottenlund og lede efter gode fund. Desværre fandt jeg ikke noget i denne omgang, men om tre uger flytter min kæreste og jeg i en ny lejlighed, og der ville man helt sikkert kunne finde nogle fine ting at indrette med.

På disse outfitbilleder har jeg to nye ting på – denimjakke og nederdel. Har længe været på udkig efter en lidt oversize denimjakke, og i fredags smuttede jeg forbi genbrugsbutikken Episode i Larsbjørnsstræde – kender i den? Den har masser af gode sager, godt nok skal man kigge lidt efter det, men butikken er fyldt med vintage Levi’s jeans, shorts, nederdele og denimjakker til billige penge. Derudover er der masser af læder og ruskindsjakker og fine kjoler, nederdele og skjorter i alle mulige mønstre. Jeg fandt i hvert fald flere ting, jeg godt ville have haft med mig, men det blev bare til jakken i denne omgang, da jeg hurtigt skulle videre. Den er helt klart et besøg værd, hvis i skulle være i indre København en dag 🙂

///

Hi girls.

Hope you’re enjoying your Sunday? I’ve been up early this morning to go to the flea market, but unfortunately, I didn’t find anything this time. In three weeks my boyfriend and I are moving to a new apartment, and then I have to go to the flea market again since I’m sure you can find a lot of great decoration things.

I’m wearing two new items on these outfit pictures – the denim jacket and the skirt. I have been looking for an oversize denim jacket for a while, and two days ago I stopped by Episode – a vintage store in Larsbjørnsstræde, do you know it? The store has a lot of great stuff like vintage Levi’s jeans, shorts, skirts and jacket to really good prices. Besides that, there are lots of leather and suede jackets, and dresses, skirts and shirts in pretty patterns. It was hard not to buy more than just the jacket, but I was in a hurry, so I have to go back soon.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don't worry