Q&A answers

Hang with Holzweiler

Top M Missoni / Pants Gestuz (here) / Shoes H&M / Sunglasses Céline

I sidste uge var jeg inviteret til ‘Hang with Holzweiler’ eventet hos PR bureauet Mørch. Holzweiler er et norsk brand, og det er faktisk kun et år siden, at jeg stiftede bekendtskab med det til Oslo Runway, men siden har det ikke været til at komme uden om i modebilledet. Jeg har set deres shows to gange, hvor Veronika Heilbrunner har stylet det, og i år holder de faktisk show her i København under modeugen, yay! Jeg synes virkelig, at de laver nogle fine ting, og jeg er vild med den måde deres kampagner er stylet på, hvor det feminine og maskuline møder hinanden med fokus på kontraster mellem farver og stilarter.

Jeg har fundet tre af mine favoritter fra Holzweilers webshop, som bestemt gerne måtte hænge i mit skab. Den orange hoodie – som i helt sikkert har set på Instagram på et tidspunkt? Gigi Hadid har i hvert fald flashet den! Og de to smukke kjoler. Jeg er ret vild med maxi kjoler som sommeren, og disse to er perfekte og skønne i farverne!

///

Last week I was invited to the ‘Hang with Holzweiler’ event at the PR-agency Mørch. Holzweiler is a Norwegian brand, and it’s only a year ago since I first heard of it at Oslo Runway. Now you can’t miss it if you’re in the fashion industry. I have been to their shows two times, where Veronika Heilbrunner has styled them and this year, they are going to have their show here in Copenhagen during fashion week, yay! I think the clothes are great and I love how they styled their campaigns with lots of colours and a great contrast between the feminine and masculine vibes.

I have chosen three favourites from Holzweiler’s webshop, I wish was hanging in my closet. The orange hoodie – you have probably seen it on Instagram or Gigi Hadid wearing it? And the two beautiful dresses. I have a thing for maxi dresses during the summer, and these two have the perfect colours and shapes.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A answers