Hang with Holzweiler

Sun’s out

Top Mango (here) // Pants Stig P (here) // Sandals Isabel Marant Étoile // Sunglasses Monki (here) // Watch Rolex // Jewellery Anni Lu & Hvisk

I dag har jeg været rundt i byen til tre møder, og drukket en kaffe med min veninde, hvor vi også lige fik skudt et par outfibilleder – dem skal i jo ikke snydes for. Derudover kom jeg til at smutte i Zara, og det skal man altså ikke på udsalg, for man finder altid noget. Endte med at købe to par sko – det ene par er allerede smidt på Instagram, hvis i er nysgerrige.

Nu burde jeg virkelig gå i gang med at skrive nogle artikler, men jeg er ret god til det med overspringshandlinger – så skal lige hanke lidt op i mig selv.

///

Today I have had some meetings and been drinking coffee with my friend, where she helped me shooting these outfit pictures. Later I stopped by Zara, and I was not supposed to buy anything but of course, I ended up buying two pairs of shoes because they were on sale. If you’re curious about how they look, I have already posted one of them on Instagram.

Right now I should really get started on writing some articles, but I’m pretty good at making everything else but that. Talk to you later. Bye!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hang with Holzweiler