My summer plans

New business partner

Top Sparkz // Jeans Monki // Sneakers Adidas // Jewelery Anni Lu // Watch Rolex

Hej piger.

Undskyld jeg stilheden på bloggen, der har været drøn på med at få arbejdet igennem, da jeg er i gang med noget nyt og meget spændende. Den sidste uges tid har jeg teaset en smule med på Instagram, at @CharlotteCaroline og jeg har gang i noget sammen. Et nyt koncept som vi forhåbentlig snart kan præsentere jer for, men indtil da må i være lidt tålmodige. I blogverdenen er man jo oftest meget alene, så det er virkelig rart at have en partner. Både en jeg kan sparre med, men også en jeg kan dele alle succesoplevelser med, da vi begge brænder for det vi laver. Det er virkelig fedt!

Jeg har stadig lidt arbejde der skal nås inden weekenden – så jeg vil smutte igen. Hav det godt så længe!

///

Sorry, for being so quiet the last couple of days. I have been working a lot since I’m starting on this new project, that I’m very excited about. The last few weeks I have been teasing a little bit about it on Instagram that @CharlotteCaroline and I are starting a new concept together, and hopefully we get to share it with you soon but for now, you have to be patient. In the blog world, you’re always on your own, so I’m so glad to have a partner to sparre with, but also to share all your successes with since we both feel really passionate about this new thing.

I still have some work to do before the weekend, so I gotta go. Talk to you soon!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My summer plans