New business partner

Yellow dress fever

Zara / Mango / Zara / Bik Bok / Kookaï / H&M

I har efterhånden set min gule yndlingskjole fra Gina Tricot et par gange på Instagram, og hver gang jeg har den på, får jeg så mange henvendelser og kommentarer. Desværre er den udsolgt alle steder, men i stedet har jeg fundet nogle virkelig fine alternativer på gule kjoler. Jeg gad godt have fingrene i silkekjolen fra Mango, og nr. 6 fra H&M.

Hvilke er jeres favoritter?

///

You have probably spotted my favourite yellow dress from Gina Tricot a couple of times on Instagram, and every time I’m wearing it, I get so many compliments. Unfortunately, it’s sold out everywhere, but I have found some really nice alternatives for you. I would love to get my hands on the silk dress from Mango and the one from H&M.

Do you have a favourite?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New business partner