Casual monday

Vaca cravings

Selvom jeg ikke skal afsted på en solrig ferie denne sommer, kan jeg stadig drømme mig til en, hvor jeg ville fylde min kuffert med disse fine sager. Jeg forestiller mig at komme slentrende hen ad Promenade de Anglais i Nice iført den smukke silkekjole fra Wang med en is i hånden, eller slange mig på stranden i den fine stribede Stella bikini – begge looks toppet af med den virkelig, virkelig fine taske fra Balenciaga, som jeg drømmer lidt om, om natten ….

Det må blive i drømmen – tilgengæld glæder jeg mig meget til Amsterdam i næste uge. Min bror og søster er forberedt på, at der skal tages (mange) outfitbilleder, så dem skal i stadig nok blive fodret med. Kunne i tænke jer et indlæg, hvor jeg viser, hvad jeg pakker med i min kuffert til Amsterdam?

///

Even though I’m not going on a sunny vacation this summer doesn’t mean I’m not still dreaming about it. I imagine me strolling down the Promenade de Anglais in Nice wearing the beautiful silk robe from Wang while eating an ice cream, or laying by the beach in the striped bikini fra Stella – as a final touch for both looks I’m carrying the bag from Balenciaga, which I’m dreaming a little bit about at night.

I will keep dreaming – but I’m really really looking forward to going to Amsterdam next week! My brother and sister are totally prepared to be taking (a lot of) outfit pictures, so I’ve got that covered. Would you like me to do a post where I show you what I’m gonna pack for Amsterdam?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual monday