Red alert - shop the look

Moving day

Jacket By Malene Birger // Dress Gina Tricot // Sneakers Adidas // Sunglasses Céline

Godmorgen!

I får lige en hurtig update. Jeg har været tidligt oppe (6.30 – men det er måske meget normalt?) for at nå nogle enkelte småting foran computeren, indtil vi skal i gang med flytningen om en times tid. De sidste to aftenener har vi brugt på at pakke ned, og jeg synes stadig der mangler en del. Jeg er ikke særlig organiseret, når jeg pakker, det hele ryger bare ned, hvor der er plads, da det helst bare skal overstås så hurtigt som muligt. Til gengæld glæder jeg mig til, at vi får det hele rykket over i den anden lejlighed, der er dobbelt så stor, yay! Det har knebet en del på det sidste med at få plads til alle vores ting, da både min kæreste og jeg har ret mange ting og tøj – og vi har delt ét (!) skab, så det er virkelig tiltrængt med noget mere plads end 46 kvm.

Følg med på Instagram, @karodall, senere, da der helt sikkert kommer lidt stories op af den nye lejlighed!

///

Good morning!

Just a quick update. I have been up early (6.30 am – but I guess that’s maybe pretty normal?) to do some work stuff before we’re moving in a few hours. The last couple of nights we have been packing the whole apartment down and I still think we need a lot. I’m not very organised when moving, and everything just goes down where there’s space since I just want to get it over with. However, I’m really looking forward to getting all our stuff to the new apartment, which is twice the size, yay! My boyfriend and I both have a lot of stuff and clothes and we have been sharing one closet (!), so it is much needed with some more space than 46 square meters.

Remember to stop by my Instagram, @karodall, later. I will definitely do some stories of the new apartment!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red alert - shop the look