Welcome to Nørrebro

Saturday sunshine

Dress By Malene Birger (here) // Bag bought on a market in France (similar here, here and here) // Flip flops Havaianas (here) // Sunglasses RayBan (here)

Hej piger.

Håber i nyder weekenden – det gør jeg i hvert fald. Vi er næsten faldet helt på plads i lejligheden, og mangler bare de sidste småting. I går nød jeg solen hele dagen på tagterrassen med min kærestes søster, og senere kom to andre veninder forbi til middag og vino. I dag er dog helt anderledes. Jeg har tømmermænd, er sur på regnen og har taget middagslur med vådt hår – og vi ved sikkert, at ens frisure ligner et mislykket forsøg på at få lidt volumen efter sådan en omgang.

Nu vil jeg smutte ud efter noget frokost, og så se film – nogle forslag? 🙂

///

Hi girls

Hope you’re enjoying the weekend as much as I am. We have almost unpacked all our stuff and only need a few things in the new apartment. Yesterday I enjoyed the sun all day on the roof with my boyfriend’s sister, and later two of my other girlfriends stopped by for wining and dining. Today is a bit different. I’m hungover, mad about the rain and have slept with my hair wet – and I’m sure you know that your hair looks like a failed try to get some volume after a nap.

Now, I will make some lunch and then watch a movie – any suggestions?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welcome to Nørrebro