Spot the dot

Tradono Market video

Tradono hev fat i mig for et par uger siden, og spurgte om jeg ikke havde lyst til at komme forbi Tradono Market for at lave en lille film. Jeg elsker jo at stå foran kameraet, så det var jeg slet ikke i tvivl om, at det skulle jeg selvfølgelig! Derfor var jeg forrige søndag forbi deres market, der blev afholdt på Postgrunden lige ved Hovedbanen. Vejret var perfekt den dag, og flere af mine veninder havde selv stand, så det var mega hyggeligt. Mens vi filmede fandt jeg en super fin Proenza Schouler sweatshirt til sølle 150 kr. (!). Troede først det var en joke, men niks – og vupti så røg den med hjem.

Jeg har selv en stand søndag d. 20. august på Israels Plads, hvor jeg også vil sælge en masse ud, men indtil videre er i mere end velkomne til at kigge forbi på min Tradono profil, hvor jeg også løbende sætter til salg.

///

A couple of weeks ago Tradono asked me if I wanted to do a video with them at Tradono Market. I love to be in front of the camera so of course, I said yes. Last Sunday I went to the market – the weather was perfect that day, and a few of my girlfriends had a market stand them selves. During the video, I spotted a cool Proenza Schouler sweatshirt and ended up buying it since the price was only 150 kr. (!). First I thought it was a joke, but no and home with me, it came.

I have my own market stand on Sunday the 20th of August at Israels Plads, where I will be selling a lot of clothes but for now, you are more than welcome to have a look at my Tradono profile.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spot the dot