Tradono Market video

Golden slip dress

Top Zara // Dress Notes du Nord // Sneakers Adidas // Socks MP Denmark // Watch Rolex // Jewelry Anni Lu

1. H&M // 2. Zara // 3. PST by Project Social T // 4. H&M

Hver gang jeg lægger denne kjole på Instagram, får jeg en del henvendelse på, hvor den kan købes. Jeg har ledt og ledt efter den til jer, men den er desværre udsolgt alle steder. I stedet har jeg fundet fire alternativer, som også er ret fine. Jeg er i sær vild med den første fra H&M, som jeg lige skal kigge lidt nærmere på, hvis jeg kan finde den inde i byen i dag.

Som jeg har skrevet tidligere, skulle jeg have været til Amsterdam i dag med min bror og søster. Desværre har min søster lagt sig syg med en alvorlig lungebetændelse, så lægen har sagt, at det ikke er en god idé at tage afsted, æv æv. Det er virkelig ærgerligt, men det er også mega nedern at gå rundt i en storby med småfeber og helt udmattet af at hoste konstant. Hun skal til lægen her til formiddag, så krydser alt, hvad jeg har for, at hun har det markant bedre, ellers må vi tage en tur på et senere tidspunkt.

///

Every time I post this dress on Instagram I get a lot of request on where to buy it. I have been looking for it everywhere but it’s totally sold out. Instead, I have found four alternatives, which are also very pretty. I really like the first one from H&M. Maybe I should have a closer look at it when I’m going into town today.

As I have been writing earlier, I was supposed to go to Amsterdam today with my brother and sister. Unfortunately, my sister has got pneumonia, so the doctor said she couldn’t go. It’s so frustrating, but it’s not fun to walk around in a big city with a little fever and totally exhausted after coughing all the time. She has to go to the doctor again this morning, and I really hope that she’s a lot better than last time, otherwise we will just go another time.

#nouwoutfit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tradono Market video