Golden slip dress

Not Packing for Amsterdam

Shoes Zara // Skirt Zara (similar here)// Dress Gestuz // Bag Gucci // Shorts Levi’s// Sunglasses Céline // Pants Stig P)

Jeg skulle have vågnet op i Amsterdam i dag, men desværre er vores søskendetur blevet aflyst. Som jeg skrev i går er min lillesøster desværre blevet syg med lungebetændelse, og lægen har sagt, at hun ikke må tage afsted. Stakkels lille mus. Jeg var påbegyndt denne collage med, hvad jeg ville pakke med i kufferten af fine sager, som jeg stadig kan forestille mig at slentre rundt i i Amsterdams gader. Nederdelen er en af mine favoritter, hvilket nok ikke er en hemmelighed, og jeg har fundet en til jer, der ligner på en prik – bare tryk på linket og i kommer direkte til den.

///

I was supposed to wake up in Amsterdam today but unfortunately, our trip got cancelled. As I wrote yesterday my sister I sick with pneumonia, and the doctor said she couldn’t go. I started on this collage with which items I would be packing for the trip – if we were going, but I can still imagine myself walking around in the streets of Amsterdam wearing this. The skirt is still one of my favourites but that’s no secret. I have found one, which is so similar – just follow the link and you will get directly to it.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden slip dress