Not Packing for Amsterdam

7 day cleanse with VitaViva

Jeg har flere gange læst og hørt om forskellige detox kurer, hvor din krop virkelig bliver renset igennem, og har altid fundet det ret interessant. Dog har jeg aldrig selv prøvet det, da jeg har rygrad som en regnorm, når det kommer til mad, og det med at være på en juicekur, hvor du kun får flydende kost eller en anden form for detoxkur med alt for mange regler, er slet ikke mig. Sidst jeg gav mig i kast med en juicekur holdte jeg en halv dag, da jeg var alt for sulten, og jeg har bestemt ikke lyst til at sulte mig selv for at blive detoxet eller for at tabe mig.

I denne uge stiftede jeg bekendtskab med VitaViva, der laver 100% naturlige vitaminer, kosttilskud – og en 7 Day Cleanse, som hurtigt fangede min interesse, da jeg blev introduceret til den. 7 Day Cleanse er en pillekur, der er specielt udviklet til at hjælpe tarmkanalen med at udskille ophobede affaldsstoffer – for ja, det har vi alle sammen, med 100% naturlige midler, der er med til at opretholde din naturlige tarmflora. I syv dage skal du sluge 12 piller tre gange om dagen ved hvert måltid – altså i alt 36 piller om dagen. Det lyder egentlig umiddelbart lidt voldsomt, men med masser af vand er det intet problem – det oplever jeg i hvert fald ikke.

Det bedste ved cleansen er også, at du ikke skal holde dig til nogle bestemte fødevarer eller omlægge din hverdag. Det eneste man skal prøve at skære lidt ned på, for at opnå det bedste resultat, er alkohol, gluten, sukker, mejeriprodukter og forarbejdede fødevarer. Disse fødevarer er i forvejen nogle, man skal holde igen med, hvis man ønsker at tabe de overflødige kilo. Nu skal det lige siges, at jeg ikke er ude på at tabe mig, men efter et par uger (eller måneder) med lidt for meget vin, masser af is og lækker mad, tror jeg, at min krop har godt af en lille udrensning. I forvejen tænker jeg også (for det meste) over, hvad jeg spiser og alt for mange kulhydrater, sukker og alkohol bliver som regel gemt til weekenden. Derfor kunne det være værre at afholde mig fra disse fødevarer. Jeg skal dog have min morgenkaffe med mælk, så jeg holder mig ikke helt fra mejeriprodukterne, og en lille glas vin ryger der altså også ned – alt med måde.

Nu har jeg været på kuren i 48 timer, og jeg skal love for, at min mave er på overarbejde. Lad os bare sige, at det er heldigt jeg arbejder hjemmefra. Jeg er helt sikkert stadig ved godt mod, og glæder mig til at se, hvordan de næste fem dage forløber. Jeg har læst om andres erfaringer med cleansen, og de har kun været positive. Flere oplever i hvert fald mindre oppustethed, mindre træthed, mindre sukkertrang, masser af energi, overskud og flot hud (kæmpe bonus).

Jeg skal nok holde jer opdateret undervejs i min cleanse – og ikke mindst snakkes vi i hvert fald ved, når de syv dage er overstået. Hvis i selv vil vide lidt mere om 7 Day Cleanse kan i finde den lige her.

Indlægget er på ingen måde sponsoreret. Det er udelukkendemitegetvalg at skrive om det.

///

Many times I have been reading about different kinds of detox diets, where the body gets a cleanse, and I have always found it very interesting. I’m really not into the juice diet or another one with too many rules. I have tried a juice diet once and only lasted a half day because I was too hungry. I don’t want to starve myself to be detoxed or lose weight.

This week was my first time hearing about VitaViva, who makes 100% natural vitamins, dietary supplements and a 7 Day Cleanse. The 7 Day Cleanse effectively helps the intestinal tract to get rid of accumulated waste, reduces bloating, and contributes to increased energy. In seven days you need to swallow 12 pills three times a day with every meal – so in total 36 pills a day. That may sound like a lot, but it’s much easier than you think if you drink a lot of water.

The best thing about the cleanse is that you don’t have to eat in a specific way or reorganize your everyday. The only thing you should try to cut down a bit, to achieve the best result, is alcohol, sugar, gluten and dairy products, but if you were trying to lose weight it’s very normal to cut these things out of your meals for a while. I’m not at all trying to lose weight, but after a few weeks (or months) with a little too much wine, lots of ice cream and delicious food, I think my body needs a cleanse. I’m still having my morning coffee with milk and a glass of wine in the evenings, so I’m not totally fanatic about it, and you can do exactly what works for you.

I have been on the cleanse for 48 hours now, and I can’t definitely feel that my stomach is working overtime. Let’s just say it’s a good thing that I’m working from home. I’m looking forward to seeing how the next five days will turn out. I have read about other peoples experiences with the cleanse, and they are all very positive, so I keep my fingers crossed.

I will keep you updated about how my to cleanse is going, and if you want to know more, you can start right here.

This post is not sponsored. It totally my choice to write about it.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Not Packing for Amsterdam