7 day cleanse with VitaViva

Denim jacket & white jeans

Jacket Levi´s vintage // Jeans Acne Studios // Shoes Zara // Bag Limi Copenhagen (here)

Hej ladies.

Håber i har haft en skøn weekend! Jeg er stadig på min 7 Day Cleanse, så har taget den med ro. I går havde jeg den hyggeligste dag med min gode veninder – og tidligere roomie. Vi gik tur her på Nørrebro og kiggede i mange af de små butikker, der ligger ved Elmegade og Skt. Hans Torv. Jeg fandt disse hvide jeans i Acne Arhive – længe har jeg været på udkig efter et par, men hvide bukser er altså ikke helt nemt at finde. Enten er de for gennemsige, for lange, for stramme – you name it, men denne model er heldigvis cropped – bare ikke til mig, men det er kun til mit held. De sidder i hvert fald perfekt, så det var ingen tvivl.

Jeg er alene hjemme her til aften, så den står på sund aftensmad foran fjernsynet med en god film. Hej hej!

///

Hi ladies.

Hope you’ve had a great weekend! I’m still on my 7 Day Cleanse so I have been taking it slow. Yesterday I had a cosy day with one of my girlfriends. We walked around and looked in many of the small shops at Nørrebro. I found these white jeans in Acne Archive – I have been looking for a pair of white jeans for a while, but it’s not as easy as you might think. These ones fit great without being too tight or too long. The model is cropped but my legs are so shorts that they fit me perfectly.

I’m home alone to night so I’m gonna make a healthy dinner now and watch it in front of the tv. Bye!

#nouwoutfit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 day cleanse with VitaViva