Summer house

Last day of “vaca”

Top Gina Tricot // Skirt Zara // Sandals & Other Stories // Sunglasses RayBan

… Eller egentlig har jeg jo ikke haft rigtig ferie – men har heller ikke 100% været på arbejde. Jeg er jo i den heldige position selv at kunne bestemme mine arbejdstider, hvilket jeg har nydt fuldt ud den sidste halvanden måned, men imorgen starter jeg faktisk på Benjamin Media som freelance. Jeg kommer stadig til at køre mit eget ved siden af, men skal hjælpe til i min gamle afdeling med diverse modeopgaver tre gange om ugen her over efteråret. Der kommer derfor til at være en del drøn på de næste par måneder, da jeg ved siden af arbejder med @CharlotteCaroline for at få vores koncept til at spille fuldstændig. Heldigvis synes jeg det er fedt, når der sker en masse, og man har lidt at rive i!

///

… Or I haven’t really had any vacation, but I have neither been 100% at work. I’m so lucky to be in the position where I can decide my own work hours, which I have been enjoying the last month, but tomorrow I’m actually starting as a freelance at Benjamin Media. I’m still going to do my own business, but I’m gonna help out in my old department with some different fashion jobs three times a week during the fall. I think I’m going to be busy the next couple of months since @CharlotteCaroline and I are still working to get our new concept done, but I like it when you have a lot of things going on.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer house