Last day of "vaca"

Dot day & 7 Day Cleanse update

Top Zara // Skirt Just Female // Sandals & Other Stories // Jewelry Anni Lu

Mit outfit fra i går med fuld knald på mønstrene. Det er ingen hemmelig, at jeg synes det er sjovt at eksperimentere, og ændre udtryk på tøjet afhængig af, hvordan man sammensætter sit outfit! Det her look er jeg selv ret glad for, selvom jeg fik en kommentar på arbejdet, om jeg havde været en tur i klæd-ud-kassen, haha. Men det var nu sødt nok ment!

Jeg har slet ikke fået fortalt, hvordan det gik med min 7 Days Cleanse med Vitaviva. Faktisk stoppede jeg allerede efter fire dage – ikke fordi det var slemt, men fordi jeg skulle i sommerhus om weekenden, hvor den stod på druk i tre dage. Derfor tænkte jeg, at det var meget godt at stoppe et par dage før, så min mave kunne holde til det. Men alt i alt er jeg meget positiv over cleansen. Synes sagtens, at jeg bare efter fire dage følte mig “lettere” og min hud havde fået en smule mere glød. Nu kan jeg tage resten af pillerne, når jeg igen har brug for det – det er bestemt et forsøg hver, hvis i skulle have lyst!

///

My outfit from yesterday with a lot of patterns. It’s no secret that I love to experiment and change the expression of the clothes depending on, how you put your outfit together. I really like this look even though they were asking me at work, if I have found the outfit in the dress up box, haha. I think they meant it in a good way.

I haven’t told you about how my 7 Days Cleanse med Vitaviva went. Actually, I stopped after only four days, not because it was bad, but because I was going away with my girlfriends for the weekend and we were supposed to party three days in a row. I figured that it was a good idea to stop a few days before so I wouldn’t be too hard on my stomach. But in total, I felt very positive over the cleanse. Even though it was only four days I felt a little more “lightweight” and I had a little more glow in my skin. It definitely worth a try if you’re up for it!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last day of "vaca"