Dot day & 7 Day Cleanse update

Pink sunglasses & yellow dress

Dress Envii (here) // Sneakers Adidas // Sunglasses Silhouette Eyewear // Watch Rolex // Jewelry Anni Lu

Både i går og i dag har @CharlotteCaroline og jeg arbejdet på fuld tryk med vores projekt. Vi skulle filme i går og havde planlagt forskellige udendørs locations, men det danske vejr er aldrig til at regne med, og i går stod det jo ned i stænger. Vi måtte derfor tænke i alternativer, og heldigvis fandt vi nogle andre fede locations med halvtag, så resultatet stadig blev mega fedt (håber vi). Dagen i dag er blevet brugt på at klippe det hele sammen, og vores videomand sidder og finpudser det hele over weekenden. Kan desværre ikke sige så meget mere end det endnu, men nu begynder vi at nærme os et færdigt produkt og det er SÅ spændende!

Imorgen skal jeg til en fest, hvor temaet er The Great Gatsby. Jeg er total i vildrede over, hvad jeg skal tage på, så ville blive så glad, hvis i havde nogle gode idéer?

///

Today and yesterday @CharlotteCaroline and I have been working on our project. We were filming all day yesterday and had planned a few different outdoor locations but as you know, you can never count on the Danish weather, and it was raining all day. Instead, we had to find some alternatives, but I still think it turned out great – thank god! Today we have been doing the editing and our video guy will do the rest this weekend. That’s all I can say for now – but we are done soon and it’s so exciting!

Btw, I’m going to a party tomorrow where the dress code is “The Great Gatsby”. I have no idea what to wear, so please let me know if you have any tips?

#nouwoutfit

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dot day & 7 Day Cleanse update