Pink sunglasses & yellow dress

Hot Stone Massage at Arndal

Jeg er netop trådt indaf døren efter en lang mandag, der endte på den bedste tænkelige måde – med 1 time og 25 minutters Hot Stone massage hos Arndal Jeg har i længere tidvildtgernevil prøve det, og nu fik jeg muligheden for at give det et forsøg, hvilketbestemtikke er sidste gang. Ved en Hot Stone massage masseres du med lavasten, der er opvarmet til 45 grader, ogheledinkrop får en tur. Det er virkeligdetbedstejeg har gjort for migselvilaaangtid, og da jeg fikderfra følte jeg, at min krop var fuldstændig løsnet op. Hvis iselv har lyst til at prøve det, så tag afstedi god tidog smut enturidampbadetellerspaeninden – ellerbegge dele, detgjorde jeg ihvertfald! Efter en dag på arbejdet, erdetvirkeligrart at faldehelt til roogbliveafstresset. Jeg bliverikke let stresset, men den senestetid har jeg haft en del om ørene, hvilketgodtkan gøre, at jeg glemmerlidt at lytte til mine egnebehov. Det her varlige, hvad jeg havdebrug for, ogdet var den perfekteslutning på min mandag – og den perfektebegyndelse på fashion week, der starter imorgen!

///

Just got home after a long Monday which ended in the best possible way I could imagine – with an 1 hour and 25 minutes Hot Stone massage at Arndal. I have wanted to try out the massage for a while – now I finally got the chance and I have to say, it’s worth every penny! When getting a Hot Stone massage you are being massaged with hot lava stones, and your whole body gets treated. It’s definitely one of the best things I have done for my self in a looong time, and I felt so great afterwards. If you want to try it your self, make sure to have some time before your massage. Arndal has a great Spa area where you can try out the steam or spa – or both as I did. After a long day at work, it’s so nice to give your mind and body a break. I don’t get stressed that easy but the last couple of weeks I’ve had a lot of stuff going on, so this was exactly what I needed. It’s was the perfect ending to my Monday – and the perfect beginning for fashion week which starts tomorrow!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink sunglasses & yellow dress