Hot Stone Massage at Arndal

Fashion Week is on

Skirt Rosetta Getty via Stylebop.com (here) // Bag Diane von Furstenberg via Stylebop.com (here) // Socks Dear Denier (here) // Shoes Zara (here)

Det er blevet tid til fashion week og jeg har glædet mig som et lille barn siden sidste gang. I dag starter jeg morgen med Helmut Lang, derefter skal jeg videre til Vero Moda og i eftermiddag til mit første show, Anne Vest. Jeg starter stille og roligt ud, men til gengæld kommer der drøn på onsdag, torsdag og fredag. Husk at følge med på Instagram, hvor jeg lægger en masse stories op løbende fra shows bl.a. By Malene Birger, Saks Potts, Designers Remix, Munthe, Holzweiler og flere!

Jeg håber vi ses derude!

///

It’s fashion week and I have been looking forward to it since the last one. Today I’m starting my morning with Helmut Lang after, I’m going to Vero Moda and this afternoon, I’m going to my first show, Anne Vest. I’m starting out slow but Wednesday, Thursday and Friday are going to be busy with a lot of shows and events. Remember to have a look at my Instagram, where I will upload stories from the shows. Some of the shows I’m going to are By Malene Birger, Saks Potts, Designers Remix, Munthe, Holzweiler and more!

Hope to see you out there!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot Stone Massage at Arndal