Fashion Week is on

Fashion Week look 1

Top Rosetta Getty via Stylebop.com (here) // Skirt Rosetta Getty via Stylebop.com (here) // Socks Dear Denier (here) // Shoes Zara (here) // Sunglasses Céline

Modeugens første look blev dette sæt fra Rosetta Getty og mine yndlingsstøvler. Jeg har haft en del tøjskift, så der kommer flere outfits de næste par dage til jer. I går var der virkelig drøn på – min veninde, Anne Charlotte, og jeg styrtede rundt hele dagen for at nå alt, men det var bestemt det hele værd. Mine yndlingsshows indtil videre har været By Malene Birger, der havde brasilianske vibes i kollektionen og nogle virkelig smukke tasker – og Holzweiler, der som altid havde nogle yderst cool styles og nå ja, topmodel Erin Wasson åbnede og lukkede lige showet!

I dag skal jeg forbi The Jewellery Room, til Bitte Kai Rand, Designers Remix, Saks Potts og drinks iaften med Maanesten, så jeg vil gøre migklarogkommeudaf døren. God dag 🙂

///

My first outfit this fashion week is this Rosetta Getty look and my favourite boots. I have been changing a lot so I have a lot of outfit posts planned for you. Yesterday was really busy – my friend, Anne Charlotte and I were running around all day so make sure make it in time for every show. My favourites so far are By Malene Birger, who had Brazilian vibes in the collection and the most beautiful bags – and Holzweiler, who always has the some really cool styles and oh yeah, top model Erin Wasson opened and closed the show!

Today I’m going to visit The Jewellery Room, Bitte Kai Rand, Designers Remix, Saks Potts and drinks tonight with Maanesten. I will get ready now and get going. Enjoy your day!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion Week is on