Monki 'kimomo' jeans

Minnie mouse t-shirt and checked skirt

T-shirt Victoria Beckham via Stylebop.com (here) // Skirt Rosetta Getty via Stylebop.com (here) // Socks Missoni // Shoes Gardenia (here)

En af mine favorit kombinationer for tidener rød og tern – dethari været faldikke været til at kommeuden om i mine outfits på detseneste. Tern fungererrigtiggodtsombindeledmellemforskelligefarverellerandre print, ogfarven rød tilfører lidtekstra til dit look. Rød er også en af efterårets farver – gerneiallenuancer, så deter bare med at få investereti et par røde styles til garderoben. Jeg har fundetnogle røde styles her, her, her ogher, der bestemtgodt måtte flytteind hos mig.

///

One of my favourite combination right now is red and checks. You can’t have missed the combination if you’re have seen my latest outfits. Checks work very well as a link between different colours and together with other prints, and the red colours add a little extra to your look. Red is also one of this falls colours and in every shade, you can imagine, so don’t be scared to invest in some red styles for your wardrobe. I have found some red styles here, here, here and here I wish for the coming season.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monki 'kimomo' jeans