Minnie mouse t-shirt and checked skirt

Flower dress and furry bag

Dress Asos // Blazer Modström // Bag Limi Copenhagen (here) // Shoes Adidas

Endnu et outfit fra modeugen – og et af mine yndlings. Jeg er meget glad for blomstredekjolerogternedeblazere, der altider en sikkervinder. I dag er jeg på skydningheledagen på The Lab, hvorjegskal style modeserie for Slotsarkadernes magasin. De sidste to dage har jeg styrtetrundt for at finde en masse fede styles, og jeg er sikker på, at detnokskalblivevirkeligfint. Der indgår ihvertfaldmasseraf print ogfarver – ogdetvedi jo erligemig!

///

Another outfit from fashion week – and also one of my favourites. I’m really like the combination of a floral dress and checked blazer, which always saves me when having a crisis. Today I’m shooting all day at The Lab. The past two days I have been running around trying to find some styles for the shoot, and I think it’s going to be great. There are a lot of colours and print – and you know it like that a lot!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minnie mouse t-shirt and checked skirt