Flower dress and furry bag

AW17 pink favourites

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here

En masse AW17 styles har netop ramt diverse butikker og webshops. Jeg har fundet nogle af mine favoritter – og det er altså helt tilfældigt, at de alle blev i lyserøde toner og mønstre. M Missoni kjolen er jeg så heldig allerede at have – men Lovechild 1979 kjolen og Ganni strikken står højt på ønskelisten. Leopard print er også begyndt at vokse på mig, og skjorten fra Gestuz er så fin med sine flæsede ærmer (og den fås også i kjole lige her).

Hvilke er jeresfavoritter?

///

A lot of AW17 styles had just hit the stores and web shops. I have found some of my favourites – and it’s not on purpose that they are all in pink tones and patterns. I’m so lucky that I already got the M Missoni dress but the Lovechild 1979 dress and Ganni knit are high on my wish list. I’m also beginning to me more into leopard print and this shirt from Gestuz is perfect with its ruffled sleeves (it is also available in a dress right here)

Which ones are your favourites?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flower dress and furry bag