AW17 pink favourites

Selling out

Hej piger!

Imorgen d. 20. august sælger jeg ud af garderoben på Tradono market. Det afholdes på Israels Plads fra 11-17, og det er udendørs, så kryds fingre for godt vejr! Jeg har ryddet virkelig meget ud, så der er masser af gode sager og lækre brands. Jeg håber, at i har lyst til at komme forbi at sige hej 🙂

Læs mere om eventet lige her

///

Hi girls.

Tomorrow, I’m selling out on Tradono Market on Israels Plads from 11 am. to 5. pm. It’s outside so I really hope the weather is going to be okay. I have found a lot of great stuff from my wardrobe that I will be selling, so please stop by and say hello!

Read more about the event right here

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AW17 pink favourites