Selling out

Going to Oslo Runway

Jacket and knit Just Female (blazer coming soon) / Jeans Acne Studios / Sandals Isabel Marant

Hej ladies.

Dejligt at se så mange af jer på Tradono Market i går, selvom vejret var temmelig utilregneligt. Jeg fik solgt en masse ud af garderoben, men har stadig lidt poser tilbage, så håber på at kunne komme af sted igen i løbet af efteråret.

I dag rejser jeg til Oslo for at deltage i Oslo Runway sammen med to veninder. Jeg glæder mig til at par gode dage med masser af fede shows, events og middage, og så er alt, hvad der hedder modeuge overstået for mit vedkommende i denne omgang. Jeg skal nok holde jer opdateret undervejs ? men følg endelig med på min Instagram.

Vi snakkes!

///

Hi ladies

It was so great to see so many of you yesterday at Tradono Market, even though the weather could be a lot better.

Later today I?m going to Oslo for attending Oslo Runway with to of my girlfriends. I can?t wait to see some great shows, attending events and eat some good food. I?ll keep you updated the next couple of days ? but make sure to follow my Instagram.

Talk to you soon!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selling out