Oslo Runway day 1

Orange dress, furry feet and denim

Dress Second Female (coming soon), denim jacket Tom Wood (here), Earrings Mango (here), Sandals Dondup, Boots Zara, Bag Gucci, Sunglasses Céline

Halløj!

Så er Oslo Runway ved at være slut for mit vedkommende. Vi sidder i lufthavnen og skal flyve til København om en times tid. Det har været nogle virkelig hyggelige dage med masser af shows, nye mennesker, masser af mad og fine events. Her til morgen, inden vi skulle afsted mod lufthavnen, spiste vi den lækreste morgenmad på Albert Bistro nede ved havnen. Derefter fik vi en ansigtsbehandling af Elitehelse, hvor vi bl.a. blev peelet med 24 kt guld – og jeg føler stadig, at min hud glimtrer.

Når jeg lander i København skal jeg direkte videre til et event med Dior, der foregår på Kokkedal Slot. Jeg var i Stockholm med Dior tilbage i maj, og nu afholder de så et event i Danmark denne gang. Jeg er godt nok lidt bombet, og trænger til at sove i min egen seng, men det bliver lækkert med drinks og middag senere og blive indlogeret på sit eget lille værelse på slottet. I weekenden må den stå på ren afslapning og kærestehygge!

///

Hi!

Oslo Runway has come to an end. We are sitting in the airport waiting for our flight back to Copenhagen. It has been a great couple of days with shows, lots of new people, good food and events. This morgen before leaving for the airport we ate the best breakfast at Albert Bistro down at the harbour. After that we got a facial, and got a peeling with 24 ct of gold – I still feel like I’m shining a bit.

When we arrive at Copenhagen I have to go straight to a Dior event hosted at Kokkedal Castle. I was in Stockholm with Dior in May and this time they have the event here in Denmark. Even though I’m tired and miss my own bed, it’s going to be great with some drinks and dinner later. Besides that we all get our own room at the castle – I’ll remember to take pictures!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oslo Runway day 1