Oslo Runway day 2

Workout challenge + new outfit

Jacket Just Female (coming soon) / Dress Noa Noa / Sandals Isabel Marant / Bag Limi Copenhagen (here) / Sunglasses Ray-ban

Det er mandag og jeg er klar til endnu en ny uge – selvom det godt nok var lidt hårdt at komme op her til morgen. Her de sidste par uger, når først den danske modeuge og derefter Oslo Runway har stået på, har jeg desværre forsømt min træning, hvilket godt kan ses! Derudover har jeg heller ikke tænkt særlig meget over, hvad jeg har spist, og der er røget en del alkohol ned. Det stopper her! Om 3 uger og 2 dage rejser jeg til L.A., og der kommer jeg formentlig heller ikke til at spare på hverken mad eller drinks – derfor skal jeg lige tage mig sammen indtil da. Jeg har sagt til mig selv, at jeg de næste tre uger som minimum skal træne 4 gange om ugen, hvor to af dem skal være på hold, så bliver man lidt mere udfordret. Jeg vil også skære ned på alkohol og sukker, og generelt lige tænke en anelse mere over, hvad jeg putter i munden.

Jeg skalnokholde jer opdateret løbende – og første træning denneugeeralleredeklaret!

///

It’s Monday and I’m ready for w new week to begin – even though it was a bit tough to get out of bed this morning. The last couple of weeks with Copenhagen Fashion Week and Oslo Runway, I haven’t been working out that much and I can definitely see it on my body. Besides that, I have been drinking a lot of alcohol and it stops right now! In three weeks I’m going to L.A. and when I’m on vacation I want to eat exactly what I want. So that why I have decided that in the next three weeks I’m going to workout at least 4 times a week. I also want to cut down alcohol and sugar – generally be a little bit more aware of what I’m eating.

I will keep you updated – and I have already been doing my first workout of this week!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oslo Runway day 2