Wednesday Wishlist

Checked blazers

1. Topshop // 2. BOSS // 3. House of Dagmar // 4. Hope // 5. Sparkz // 6. Gestuz

Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med ternede blazere for tiden og bruger flittigt min egen fra Just Female, som rigtig mange af jer har spurgt ind til. Desværre er den ikke i butikkerne endnu – den kommer her i september og jeg skal nok sige til så snart den kommer, men indtil da har jeg fundet 6 andre ternede blazere, som også er rigtig fine! Der er lidt til en hver smag – om du bedst kan lide dem korte eller længere. Personligt er jeg glad for de lidt længere af slagsen, da man undgår, at ens look bliver for alt for pænt.

///

It’s no secret that I really like checked blazers and I’m wearing my own from Just Female a lot. Many of you have been asking about it but unfortunately, it’s not in stores yet. It’s coming in September and I will let you know as soon as it does. Instead, I have found 6 other checked blazer I really like – and they are available now. I have chosen some different styles both the short ones and the longer ones – it’s up to you what you prefer. Personally, I’m more into the longer ones, they make me feel a little less ladylike.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday Wishlist