Green, leopard and denim

Sun, dot top & striped pants

Shirt H&M (similar here and here) / Pants Gestuz (here) / Sandals & Other Stories / Earrings Mango (here) / Sunglasses Céline

Jeg ville lige vise jer min nye, fine bluse fra H&M, som jeg købte i går. Desværre kan jeg ikke finde den online, så i skal nok forbi en af butikkerne, hvis i gerne vil have fingrene i den. Hele dagen har stået på brunch med svigerfamilien, og nu skal jeg bare slappe af resten af dagen inden en ny uge starter imorgen. Det bliver en virkelig travl uge for mit vedkommende, så glæder mig allerede lidt til næste søndag, men jeg overlever nok.

I må ihvertfald have endejlig søndag!

///

Hi there. I just wanted to show you my new shirt from H&M that I bought yesterday. Unfortunately, I can’t find it online, so you must stop by one of their shops to look for it. All day I have been together with my boyfriend’s family for brunch, and now I’m just going to relax the rest of the day. I have a really busy week coming up, so I’m already looking a bit forward to next Sunday, but I’ll survive.

Have a great Sunday!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green, leopard and denim