Kokkedal Castle with Dior

Pink dress and jeans

Dress H&M (similar here) // Jeans Monki (here) // Flip flops havaianas

Sjældent har jeg fået så mange komplimenter for en kjole, som jeg fik på denne pink i går. Jeg var faktisk en smule i tvivl, om jeg skulle beholde den, men det er jeg bestemt ikke mere. Da vejret i går desværre ikke var til bare ben, hoppede jeg i et par jeans under for at mere casual hverdagslook. På den måde kan man også bruge sine sommerkjoler hele året rundt. Næste gang tror jeg, at kjolen ville se fin ud med et par farverige strømpebukser under – måske i rød? Ved i hvor man kan finde sådan et par?

///

Rarely have I received so many compliments on a dress as I did yesterday with this pink one. I had a little doubt whether I should keep it or not, but I’m definitely not in doubt anymore. Unfortunately, the weather yesterday was too cold to show off my legs so instead, I chose to wear the dress with a pair of jeans for a casual every day look. In that way, you can use your summer dresses all year around if you’re into the jeans/dress combination. Next time I think I will wear the dress with a colourful pair of stocking – maybe in red? Anyone know where I can get that?

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokkedal Castle with Dior