Fall jackets

Off-shoulder striped shirt

Shirt Stig P (here) / Jeans Monki / Sandals Dondup / Sunglasses Monki / Jewelry Anni Lu

Så er jeg endelig hjemme efter en lang dag på skydning – til gengæld var det i den fineste (enorme) lejlighed på Tordenskjoldsgade, som jeg godt kunne flytte ind i lige med det samme – eller måske bare drømme om at flytte ind i en gang ude i fremtiden.

Egentlig burde jeg tage op at træne nu – i dag orker jeg virkelig bare ikke, men jeg har været god siden skrev om min lille workout challenge til mig selv. Jeg har i hvert fald overholdt den og mere til med 6 træninger den ene uge og 5 træninger den anden uge. Ikke vildt lange træninger, men bare så jeg har fået pulsen op næsten hver dag og godt har kunne mærke det i stængerne eller musklerne dagen efter.

Billeder er forresten fra mit søndagsoutfit i går. Flere af jer har spurgt efter et direkte link til skjorten so here you go! God aften!

///

I’m finally home after a long day shooting, but the location was the most beautiful (and biggest) apartment I’ve seen in a long time. I could move in right away – or maybe just dream about moving in some day.

I feel like I should hit the gym right now – I just don’t feel like going today. But it’s actually going great with my own workout challenge I gave my self two weeks ago and I’m sticking to the plan.

Btw these pictures are from my Sunday look and many of you have been asking about a direct link to the shirt – so here you go. Have a great evening!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall jackets