Off-shoulder striped shirt

9 Navy pleated skirts

Godmorgen piger.

Håber i har det godt!

Rigtig mange af jer spurgte ind til min nederdel, da jeg i forgårs postede dette billede på instagram. Det er en vintage nederdel, der er købt i Episode i Larsbjørnsstræde for et par år siden, så det er desværre ikke til at få en, der er helt identisk. I stedet har jeg fundet 9 andre fine plisseret nederdel i navy – med eller uden mønster og i sær nummer 1 minder virkelig meget om min. Jeg er ret vild med nr. 2 og nr. 8, som også ville passe ret godt sammen med en af disse ternede blazere eller en fin overgangsjakke.

///

Good morning girls

Hope you’re doing good!

A lot of you have been asking about my skirt on this photo when I posted it the other day. It’s vintage and I bought it in a vintage shop called Episode at Larsbjørnsstræde a few years ago so, unfortunately, it’s not possible to get the exact same as mine. Instead, I have found 9 other navy skirts with pleats – with a without patterns and especially number 1 looks a lot like mine. I really like number 2 and 8 as well and think they would look great with one of these checked blazers or fall jackets.

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off-shoulder striped shirt