Off-shoulder striped shirt

9 Navy pleated skirts

Godmorgen piger.

Håber i har det godt!

Rigtig mange af jer spurgte ind til min nederdel, da jeg i forgårs postede dette billede på instagram. Det er en vintage nederdel, der er købt i Episode i Larsbjørnsstræde for et par år siden, så det er desværre ikke til at få en, der er helt identisk. I stedet har jeg fundet 9 andre fine plisseret nederdel i navy – med eller uden mønster og i sær nummer 1 minder virkelig meget om min. Jeg er ret vild med nr. 2 og nr. 8, som også ville passe ret godt sammen med en af disse ternede blazere eller en fin overgangsjakke.

///

Good morning girls

Hope you’re doing good!

A lot of you have been asking about my skirt on this photo when I posted it the other day. It’s vintage and I bought it in a vintage shop called Episode at Larsbjørnsstræde a few years ago so, unfortunately, it’s not possible to get the exact same as mine. Instead, I have found 9 other navy skirts with pleats – with a without patterns and especially number 1 looks a lot like mine. I really like number 2 and 8 as well and think they would look great with one of these checked blazers or fall jackets.

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here

10 kommentarer

 • tusinde tak!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tusinde tak!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det kunne være super fint med en mønstret overdel, så kontrasten mellem den blå nederdel og en anden farve ikke bliver for stor. Enten noget med striber, tern, prikker eller blomsterprint – og så synes jeg altid, at navy og gul er en ret fin kombination. Hvis du ikke er til det, så vælg en sort/hvid mønstret overdel – det vil helt sikkert også se fint ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det kunne være super fint med en mønstret overdel, så kontrasten mellem den blå nederdel og en anden farve ikke bliver for stor. Enten noget med striber, tern, prikker eller blomsterprint – og så synes jeg altid, at navy og gul er en ret fin kombination. Hvis du ikke er til det, så vælg en sort/hvid mønstret overdel – det vil helt sikkert også se fint ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine allesammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine allesammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er dine bedste tips, til at style de blå nederdele, ift. farver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er dine bedste tips, til at style de blå nederdele, ift. farver?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off-shoulder striped shirt