Checked blazer finally available

Red pants and round sunglasses

Blazer Just Female (similar coat here) / Jeans Monki (here) / Sweater Weekday (here) / Sunglasses Mykita (here) / Bag Gucci

Lige en hurtig lille update med mit weekendoutfit, der var ret populært. I dag skal jeg på skydning hele dagen med Magasinet Liv. Vi skal skyde forside samt billeder til et interview inde i magasinet. Det meste af min aften skal nok gå med at pakke (og kramme min kæreste en masse) inden min veninde og jeg rejser på onsdag, når det endelig er tid til Cali!

///

Just a quick update with my outfit from the weekend which was very popular. I’m on a shoot all day today with Magasinet Liv. I’m styling the cover and some pictures for an interview inside the magazine. I will probably pack my suitcase for the most of the evening (and hug my boyfriend a lot) before my friend, Astrid, and I are leaving for California Wednesday. Can’t wait!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Checked blazer finally available