Evening walk by the Canals

Beach day

Dress Weekday / Sunglasses Monki

Hej pigerne.

Håber i har haft en skøn weekend! Det er mandag morgen her i Cali og i dag skal vi til Downtown L.A. for at besøge Astrids gamle arbejde, og så skal jeg have min ring fikset. Jeg fik denne smukke DTLA Double ring i fødselsdagsgave – desværre er den en smule for stor, så jeg håber, at de kan omsmelte den eller noget.

I går lå vi allerede i sengen kl. 21. Vi havde begge en smule presset søndag med tømmermænd efter vores bytur i lørdags med de to Australiere, der også bor her i huset, og det endte med at blive forholdsvis sent, men det var vildt sjovt. De er godt nok taget hjem nu, så der kommer nok til at blive lidt mere stille her i huset.

///

Hi girls.

Hope you have had a great weekend! It’s Monday morning here in Cali and today we are going to Downtown L.A. to visit Astrid’s old workplace and I’m going to get my ring fixed. I got this really beautiful DTLA Double ring for my birthday – but unfortunately, it was a little too big so I hope they can make a new one or something.

Yesterday we were already in bed at 9 pm. We were both pretty tired after we went out Saturday evening with the two Australien guys, who is also staying at the house. It ended up being a little late, but it was so much fun. The guys are on their way back to Australia now, so I think the house is going to be a lot quieter now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Evening walk by the Canals