Beach day

Downtown LA, yellow silk suit & the pink wall

Top Malene Hoche / Shorts Malene Hocke / Sandals Isabel Marant / Sunglasses Céline / Bag Gucci

I går havde vi en mega hyggelig dag i Downtown LA. Som skrevet lige her havde vi nogle småting, der skulle ordnes, og derefter gik vi bare rundt for at opleve stemningen og området. Der er en hel del anderledes end her i Venice, hvor vi bor. Der er langt mere fart på, kæmpe bygninger og mange travle mennesker.

Vi var også et smut på Melrose Avenue for at kigge lidt i butikker efterfølgende. Der ligger alt på den gade lige fra vintagebutikker til Helmut Lang og The Apartment by The Line – den skal jeg nok lige vise billeder af på et senere tidspunkt, selvom de fleste af jer nok har set den allerede. Og nå ja, så fik jeg endelig taget et billeder foran den pink Paul Smith væg – fuldstændig ligesom alle andre turister, haha.

I dag skal vi ud til Marina Del Rey, et hotel der ligger vedhavnen, hvor vi skalliggevedpoolen hele dagen. Det glæder jeg mig til. Vi harendnuikke haft en fuldsoldag, da vi har lavet alt muligtandetog jeg synessletikke, at jeg er blevetbrunendnu, så det er tiltrængt!!

///

Yesterday we had a really nice day in Downtown LA. As I told you right here we had a couple of errands and after that, we just walk around to experience the vibe and area. Downtown is a whole lot different than Venice, where we are staying. There are busy people and giant buildings everywhere.

We also went down to Melrose Avenue to do a little shopping afterwards. You can find everything on that street – vintage shops and high-end brands like Helmut Lang and The Apartment by The Line. I will show you pictures later, but I guess most of you have already seen it. Oh, and I finally got my picture taken in front of the pink Paul Smith wall – just like every other tourist, haha.

Today we are going to Marina Del Rey, a hotel close to the harbour, to lay by the pool. I’m really looking forward to it since we haven’t had an all day long tanning day yet. I’m don’t feel so tanned yet, so we really need it.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beach day