Downtown LA, yellow silk suit & the pink wall

Vind et ophold til Ystad Saltsjöbad

Billeder @ysb

I forbindelse med Noktober har jeg en lille konkurrence i ærmet til jer, som jeg faktisk ret gerne selv ville deltage i. I har muligheden for at vinde et ophold for 2 personer inkl. 3-retters menu og en overnatning på Ystad Saltsjöbad. Jeg har aldrig selv besøgt Ystad Saltsjöbad og med de mørke måneder, der så småt er begyndt at træde ind, tror jeg i den grad det bliver tiltrængt.

Ikke gå i bad i to år eller ikke shoppe nyt i én måned?

Først skal i selvfølgelig vide, hvad Noktober er. Noktober er stiftet på benene af Tradono og budskabet er først og fremmest at komme tøjspild til livs. Jeg håber, at i sammen med mig vil stoppe med shoppingen bare for én måned for at skåne og passe på miljøet. Hvis bare én dansker stopper med at købe nyt i hele oktober kan vi spare verden for 15.400 liter vand (lille bonus info: Det er 513 brusebade og 3.500 toiletskyl).

For at deltage i konkurrencen om opholdet for 2 personer inkl. 3-retters menu og en overnatning på Ystad Saltsjöbad, skal i blot tilmelde jer dette link.

P.S. For at tæmme shoppetrangen lidt er det naturligvis altid tilladt at købe 2nd hand. Tag altid et kig forbi min Tradonoprofil @karodall. Derudover har jeg også en stand på Tradono Market d. 8 oktober sammen med @CharlotteCaroline. I kan tilmelde til eventet lige her.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Downtown LA, yellow silk suit & the pink wall