Vind et ophold til Ystad Saltsjöbad

Checks, flowers and a little tan

Shirt Lala Berlin (here) / Skirt Gina Tricot (similar here) / Bag Gucci

Mit outfit fra forleden, hvor vi var et smut i Santa Monica for at kigge lidt i butikker og spise middag. Jeg er helt vild med skjorten og dens brede ærmer – derudover synes jeg, at mønstrene er ret fine sammen. Denne gang har jeg ikke fået købt særlig meget herovre. Fandt et par fede sneakers i går og det er faktisk det. Normalt plejer jeg at være helt syg efter at shoppe, men denne gang synes jeg ikke, at der er vildt mange fede ting, men så sparer jeg da de penge.

Imorgenskal vi ud at hike ogderefter et smut til Hollywood. Jeg er jo altså lidt fan af Walk of Fame og Hollywood-skiltet – så der er plads til lidtturistting. Vi harkun fire dageigeninden vi skal hjem. Tiden er simpelthen gået så stærkt, men sådan er detaltid, når man er på ferie. Til gengæld glæder jeg migheltvildt til at komme hjem til min kæreste igenogkramme ham en masse!!

///

My outfit from the other night where we went to Santa Monica to do a little shopping and eat. I really like this shirt and the wide sleeves – besides that, I think the patterns look really good together. This time in LA I didn’t do that much shopping as I used to. I found a cool pair of sneakers yesterday, and I guess that’s it. Normally I’m going crazy but this time there’s not so much I like – but the good thing is that I save some money.

Tomorrow we are going hiking and then go to Hollywood. I’m secretly a fan of Walk of Fame and the Hollywood sign – so we do get to do some tourist stuff. We only have four days left. The time has gone by so fast but it’s always like that when you’re on vacation. At least I’m really looking forward to seeing my boyfriend again and hug him a lot!!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et ophold til Ystad Saltsjöbad