Checks, flowers and a little tan

The Runyon Canyon hike

Som skrevet lige her har vi været på en lille hiking tur i dag med udsigt over hele Los Angeles – fra Downtown og West Hollywood til Beverly Hills og næste hele vejen ud til Venice. Det har nok været turens hidtil smukkeste udsigt! Selvom det bare var en kort tur, vi valgte, var det alligevel ret hårdt. Det er helt vildt, hvor hurtigt man kommer ud af form! Egentlig burde vi nok have taget turen om morgenen i stedet for efter frokost, da det var ekstremt varmt, men når man er på ferie, går det hele lidt langsommere – det kender i sikkert! Hvis i selv skal afsted på et tidspunkt, synes jeg bestemt, at det er en tur værd. Det tager kun en halv times tid, hvis man er hurtigt til at hike op på toppen, og så får man den flotteste udsigt over hele byen!

///

As I wrote right here we have been hiking today with the most beautiful view over the city of Los Angeles. We could see all the way from Downtown and West Hollywood to Beverly Hills and almost all the way to Venice. Even though we chose a short walk it was still pretty hard. I can’t believe how fast you get out of shape! We should have done the hike in the morning (we did it after lunch), cause the weather was SO hot, but when you’re on vacation everything goes a bit slower than back home – I’m sure you know what I’m talking about. If you are planning on going to L.A., I definitely think you should try out the hike. It only takes around half an hour if you’re fast and you get the most amazing view over the whole city!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Checks, flowers and a little tan